Vi introduserer
Dis Fjord

Heymat utvider Dis-kolleksjon med den nye Dis Fjord, designet av Vera & Kyte. Inspirert av de vakre norske fjordene, fanger denne blåtonede dørmatten naturens vakre overganger i farge og lys.

Dis Fjord viderefører Dis-kolleksjonens tema med farger inspirert av naturen. Overgangen fra mørk til lys blå er ikke bare visuelt slående, men også funksjonell, da den smart skjuler smuss og støv. Dis Fjord er designet for å bringe både eleganse og praktisk nytte inn i hverdagen din.

“Vi har tro på at naturen har en universell og varig appell. Den representerer for mange et fristed med assosiasjoner til avkobling og ro.”

Vera & Kyte

Utforsk Dis kolleksjonen

Designet av

Vera & Kyte

Vera & Kyte er et prisbelønnet norsk designstudio grunnlagt av Vera Kleppe og Åshild Kyte i 2013, etter at de fullførte sin mastergrad i design ved Universitetet i Bergen. Deres arbeid, som har blitt stilt ut og anerkjent internasjonalt, utforsker form, materialer og farger med fokus på forholdet mellom objekter og rom. For Heymat har Vera & Kyte designet både den populære Dis-kolleksjonen og Løype-kolleksjonen, som viser deres talent for å skape meningsfulle og lekne design.

Finn alle produkter fra Vera & Kyte

Handlekurv